Even voorstellen: Mariël Roelfsema

 

Als gecertificeerd kindbehartiger onder de naam KLEM ben ik werkzaam in Veendam en ruime omgeving. Als moeder in een samengesteld gezin met in totaal 5 kinderen, weet ik als geen ander hoeveel valkuilen er zijn. In velen ben ik namelijk ook gestapt. Gelukkig hoor ik niet bij de 60% van de samengestelde gezinnen die weer uit elkaar gaan en ik ben inmiddels 20 jaar bij mijn huidige partner. Ik moet wel toegeven dat ik destijds graag dat steuntje in mijn rug had willen hebben.

 

Werkzaamheden:

20 Jaar geleden ben ik begonnen in het basisonderwijs. Na ruim 15 jaar voor de klas, ben ik Intern Begeleider geworden en ondertussen heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van zorg, gedrag en coaching en ben ik begeleider van het Mattenspel geworden. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen me meer en meer in te zetten voor het individuele kind/gezin en dan met name in scheidingssituaties en de periode daarna. Als kindbehartiger kan ik zo kinderen effectief helpen in een voor hun zo moeilijke periode.

Vanaf begin 2019 is Praktijk-Klem een feit.

In de afgelopen jaren heb ik me meer gespecialiseerd in parallel ouderschap en ouderonthechting.

 

 

Over mij

Moeder van 2 kinderen (12 en 15 jaar):

 

"Inhoudelijk wil ik graag vermelden dat ik blij ben dat beide kinderen hun verhaal hebben kunnen doen bij een zeer kundig en professionele Kindbehartiger  die er voor hen is, luistert en geen oordeel heeft (wat je zegt is niet goed of fout). 

Dat heeft de kinderen het vertrouwen gegeven waarnaar ze zo op zoek waren: een luisterend oor; iemand die mij kan helpen.

Ik hoop echt, uit de grond van mijn hart, dat vader en moeder in lijn met de adviezen in staat zijn om tot oplossingen te komen. Oplossingen die in het belang zijn van de beide kinderen, zodat ze, zoals we dat bij de geboorte plechtig hebben afgesproken, een min of meer onbezorgde jeugd kunnen bieden. 

Wij als ouders zijn dat aan onze kinderen verplicht.

 

Mariël bedankt!"

Wat zeggen anderen?