"Bonusvragenspel"

Een samengesteld gezin vormen is niet gemakkelijk. Je moet elkaar leren kennen en een band opbouwen. Je leeft vaak nauw met elkaar samen, maar hebt het verleden niet met elkaar gedeeld waarbij je aan elkaar went en kan hechten. Het Bonusvragenspel helpt je hierbij. Dit spel bevat 60 kaarten met vragen om aan elkaar te stellen. ‘s Middags, met een kopje thee en wat lekkers, of na het avond eten.

De kaarten bevatten vragen over vroeger en over nu. Bijvoorbeeld: ‘waar was je vroeger bang voor?’ Of:  ‘Haalde jij vroeger wel eens kattenkwaad uit?’. Je kunt de tijd niet inhalen, maar je kunt wel interesse tonen in wat er vroeger is gebeurd.

 

Bestellen:

Direct bij mij: bericht via mail: info@praktijk-klem.nl

Via de Stem van het kindhttps://www.destemvanhetkind.nl/product-categorie/all

 

prijs in de praktijk: €19,50 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spelmaterialen

"Zorgenvriendjes"

Ieder kind krijgt van mij, bij de laatste sessie, een zorgenvriendje mee naar huis. In een eerdere sessie is al met de grote vrariant hiervan gewerkt in de praktijk en ieder kind mag een eigen exemplaar voor thuis uitzoeken. Omdat ze allemaal verschillend zijn, kan een kind er echt één uitkiezen die echt bij hem of haar past.

Deze zorgenvriendjes zijn er in twee varianten; een gehaakte-variant en een fleece-variant. Omdat ik ieder kind een zorgenvriendje gun, zijn ze nu ook te bestellen via de website.

(Zorgenvriendjes zijn handgemaakt elk elk item is uniek, geen twee zorgenvriendjes zijn gelijk!)

(Momenteel alleen gehaakte zorgenvriendjes beschikbaar)

 

Bestellen:

Stuur bij interesse een mail:info@praktijk-klem.nl

of bel: 06-38474089. 

 

Prijs €7,50